Wildkaart a la Prince

Het is weer herfst! De bladeren veranderen van kleur, de kachel mag aan en buiten wordt het koud. Dat betekent ideaal weer voor wild. Speciaal voor u hebben wij een menu samengesteld van de lekkerste wildgerechten. Dus kom langs en geniet van het beste wat de herfst te bieden heeft!

Heerlijke wildgerechtenWildkaart

Bent u een echte vleesliefhebber? Dan bent u bij ons restaurant op de juiste plek! Het wildseizoen is een van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland, dus natuurlijk kunnen wij bij The Prince niet achterblijven. Als liefhebber wilt u natuurlijk genieten van een heerlijk mals stuk vlees, daarom worden onze wildgerechten uitsluitend bereid van het beste vlees met passende bijgerechten. Zodat u optimaal kan genieten van een heerlijk avondje.

Onvoorwaardelijk genieten?

Bij The Prince doen wij er alles aan om het iedereen naar wens te maken. Zo serveren wij een tapas menu voor mensen die de voorkeur geven aan variatie en kleinere porties. Op deze kaart bieden wij u een uitgebreide keuzemogelijkheid. Verder kunt u bij ons ook kiezen voor een voordelig keuzemenu a la Carte. Dan heeft u de keuze uit een 3- of 4-gangen menu.

Het is natuurlijk ook zeer begrijpelijk dat u niet wilt dat een allergie of intolerantie een gezellige avond in de weg staat. Daarom serveren wij voor deze mensen een lactose- en glutenvrije kaart met daarop heerlijke gerechten die 100% lactose- en glutenvrij zijn.

Reserveer nu uw plekje

U kunt online gemakkelijk reserveren. Verder kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen voor verdere vragen of opmerkingen. Hopelijk zien we u snel bij restaurant The Prince.