The Prince: voor het hele gezin

Een goed restaurant uitzoeken kan als gezin nog een lastige opgave zijn. U krijgt er al snel mee te maken dat de een bepaalde dingen niet lust en dat de ander geen zin heeft in bepaalde gerechten. Daarnaast kan het nog extra moeilijk worden als een gezinslid een intolerantie heeft voor lactose of gluten. En dan natuurlijk nog de prijs. U wilt een gezellige avond,met goed eten en het liefst ook niet te duur. Al deze zorgen heeft u niet als u bij The Prince gaat eten. Wij zijn namelijk hét restaurant van Eindhoven voor het hele gezin.

A La Carte

Weet u nog niet precies wat u wilt eten? Dan hebben we een uitgebreide menukaart met diverse soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Of u nu houdt van vlees, vis of vegetarisch, bij The Prince heeft u een uitgebreide keuze. Bij ons is het mogelijk om te dineren voor 17,50,- per persoon! We hebben verschillende 3- en 4-gangen keuzemenu’s, die u zelf naar wens kunt samenstellen. Zo wordt eten met het hele gezin wel héél aantrekkelijk.

Tapas

Weet u niet wat u wilt gaan eten, of heeft u juist zin in veel te veel dingen? Kom dan onbeperkt tapas eten. We hebben tientallen voorgerechtjes, hoofdgerechtjes, bijgerechtjes, nagerechtjes, soepen en wisselende gerechtjes.  Voor €27,50,- kunt u alles eten wat u wilt, of maak gebruik van de vroegboekactie en betaal dan slechts €25,- per persoon. Op de kaart staat voor ieder wat wils.

Lactose- en glutenvrij

Heeft een familielied last van een lactose- of glutenintolerantie? Wij begrijpen dat een kleine besmetting van het eten de avond al compleet kan verpesten en dat u zich zorgen maakt over de bereidingswijze van dit eten. Bij The Prince kunt u 100% gegarandeerd lactosevrij en glutenvrij eten. Op onze aparte werkbank worden de gerechten met apart keukengerei en apparatuur voor u bereid. Zo kunnen we de gerechten zorgvuldig bereiden en kruisbesmetting voorkomen. Iemand met een intolerantie heeft bij The Prince dus een zorgeloze en leuke avond.

The Prince: voor het hele gezin

Wilt u een zorgeloze avond met het hele gezin, met zorgvuldig bereid, culinair eten tegen een eerlijke prijs? The Prince is dé Bar & Restaurant van Eindhoven waar u met het hele gezin terecht kunt. We hebben een uitgebreide kaart en kunnen in vele wensen tegemoetkomen. Reserveer dus nu eenvoudig online, of neem contact of voor vragen of het plaatsen van een reservering. We bezorgen u graag een leuke, zorgeloze avond.