The Prince is hét carnavalsrestaurant in Eindhoven

Bent u nog op zoek naar een plekje om de leukste dagen van het jaar door te brengen? Combineer dan een feestelijke avond bij Salon op het Plein met een heerlijk diner bij restaurant The Prince. U bent dan gegarandeerd van een onvergetelijke carnaval.

Op ons plein is Salon op het Plein

Wilt u ouderwets gezellig carnaval vieren? Vier dan carnaval op het Wilhelminaplein in Eindhoven. Salon op het Plein is in samenwerking met de horecaondernemers op ’t plein. U kunt dan genieten van een programma dat speciaal is gericht op de volwassen carnavalsvierder. Heel carnaval vindt u verschillende artiesten in onze tent. Geniet met al uw vrienden van de leukste muziek en de beste sfeer.

Leg een goede bodem

The Prince is hét carnavalsrestaurant in Eindhoven

Om de dansjes en drankjes goed vol te houden is het van belang dat u een gezonde bodem legt. Wij kunnen dit bij restaurant The Prince voor u regelen. Speciaal voor deze feestelijke tijd hebben wij voor elke dag een carnavalsmenu samengesteld. Zo kunt u iedere dag voor maar € 13,- genieten van een andere maaltijd, voordat u het dak eraf gaat feesten. Begin bijvoorbeeld op vrijdag met een visstoofpotje met aardappelpuree of pasta. Of kom op zondag genieten van een Black Angus steak met rode wijnsaus, aardappelgratin of frietjes en een frisse salade. U bent hoe dan ook elke dag van harte welkom. Leg deze carnaval uw bodem bij restaurant The Prince.

Vier carnaval bij restaurant The Prince

Bent u klaar voor het gezelligste feest van het jaar? Maak uw carnaval compleet met een gecombineerd bezoek aan Salon op het Plein en restaurant The Prince. U geniet van de meest verse maaltijden die u gegarandeerd de carnaval doorhelpen. U kunt online gemakkelijk reserveren. Verder kunt u natuurlijk contact opnemen voor verdere vragen of opmerkingen. Hopelijk zien we u komend carnaval bij The Prince aan tafel.