Speciaal kerst tapasmenu voor de feestdagen

Wilt u met kerst eens wat anders dan de standaard maaltijd of de zoveelste keer gourmetten? Bij Restaurant The Prince hebben we een speciaal kerst tapasmenu voor u! Kleine diverse gerechten zodat u met de familie kunt genieten van een speciaal kerstdiner.

Feestelijke gerechten

Voor de feestdagen hebben we een aangepaste menukaart met speciale feestelijke gerechten. Probeer bijvoorbeeld onze eendenborst met sinaasappeljus of de diamanthaas met stroganoffsaus. Uiteraard kunt u ook van onze gebruikelijke gerechten genieten, zoals het broodje met pulled pork.

Voor heel de familie keus

Het voordeel van alle variaties op de tapaskaart is dat er voor iedereen wat tussen zit. Voor de vegetariërs in de familie hebben we bijvoorbeeld een gevulde portobello of een groente loempia en voor de vleesliefhebber zijn er de klassieke spareribs. Zo kan heel de familie genieten van zijn of haar favoriete gerechten. Ook met een glutenallergie of lactose intolerantie kunt u zorgeloos eten dankzij onze aangepaste kaarten.

Reserveer op tijd!

De feestdagen komen snel dichterbij dus wees op tijd met het reserveren van uw plekje. Zo bent u verzekerd van een heerlijke en gezellige avond met uw dierbaren tijdens de feestdagen. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.Kerst tapasmenu