Recensies

Wij zijn benieuwd naar uw mening, tips en ervaringen om onze service en kwaliteit te verbeteren!

Een jaar geleden is vastgesteld dat ik coeliakie heb, net als mijn zoontje een jaar eerder. Omdat ik al 20 jaar vegetarisch eet was ik al aardig bekend met etiketten lezen. Maar glutenvrij vegetarisch uit eten valt niet mee. Wat een verademing toen ik samen met mijn vriendin bij ‘The Prince’ in Eindhoven een aparte glutenvrije menukaart aantrof, met ook nog eens een ruime selectie aan vegetarische gerechtjes. Voor het eerst konden we ontspannen eten. En als blijk dat ze het echt begrepen kreeg ik vooraf apart een broodje met smeersels.
– Ramon

Schrijf een recensie op Eet.nu

Ik heb hier vorige week gegeten en ik moet eerlijk zeggen dat ik blij verrast was! Als Spanje fan heb ik vele tapas restaurants in Noord Holland bezocht, maar bij geen enkele heb ik een echte Spaanse tapas avond beleefd tot ik hier ben gaan eten! Goede kaart met ruime keuze en elk gerecht was heerlijk! Vooral de ‘gambas al ajillo’ is een aanrader. Zo horen ze te smaken! De bediening was ook uitstekend. We zijn perfect en zeer vriendelijk geholpen. Onze ober had duidelijk verstand van tapas en gaf bij elk gerecht een korte uitleg. Ik zal hier zeker snel terugkomen!
– Mani

Schrijf een recensie op Seatme.nl

Heel leuk restaurant waarbij er gekozen kan worden tussen verschillende gerechten. Er is voor iedereen wel iets te vinden wat hij/zij lekker vindt. Leuke inrichting en een eigen parkeergelegenheid! De bediening was zeer vriendelijk en gaven ons voldoende aandacht voor drankjes/bestellingen. Al met al een leuke ervaring bij dit restaurant!
– Nick

Schrijf een recensie op Iens.nl