Onbeperkt genieten

Culinair Eindhoven is een uitnodigende kaart rijker. Restaurant The Prince op het Wilhelminaplein -bekend van haar verrassende en originele gerechten- geeft vanaf heden een hele nieuwe draai aan de formule. Ongedwongen en onbeperkt genieten van overheerlijke kleine gerechtjes is de nieuwe insteek van het smaakvolle restaurant.

De nieuwe kaart blijft opgebouwd met vele voor-, hoofd en nagerechten, alleen de porties van iedere gang zijn kleiner, waardoor u gewoon van alles wat kunt proberen. Een uitkomst voor diegene die normaal moeilijk een keuze kunnen maken of uitdagend voor gasten die altijd vasthouden aan dat biefstukje met friet. Invloeden uit de vele internationale keukens komen terug in het nieuwe concept. Bezoekers zijn niet gebonden aan een tijd waardoor het concept ideaal is voor een avondvullend uitje met familie of vrienden.

Vanaf al € 25,- kunt u onbeperkt genieten van onze kaart. Kinderen tot en met 12 jaar eten mee voor € 1,50 per levensjaar. De keuken van The Prince is vijf dagen per week geopend van 17.00 tot 22.30 uur (di-za) en op zondag van 16.00 tot 22.30 uur. Een reservering voorkomt teleurstelling, maar u bent vrij om gewoon binnen te lopen.

Bij goed weer is het terras geopend vanaf 15.00 uur.