Licht in de donkere dagen

Beeld u zich eens in. Met een vol en verzadigd gevoel wandelt u met uw vrienden en familie door de straten van Eindhoven, terwijl boven uw hoofd talloze lichtjes de hemel verlichten. Dit kanwerkelijkheid worden als u een bezoekje aan GLOW combineert met een diner bij restaurant The Prince.

Een avond die alle zintuigen prikkelt

Laat al uw zintuigen prikkelen, met een samengesteld uitstapje aan GLOW en restaurant ThePrince. Geef u over aan een heerlijk, versbereiddemaaltijd en geniet van de meest prachtige lichtshows die Nederland te bieden heeft. Bij restaurant ThePrince garanderen wij u een beleving van smaken. Terwijl buiten op straat een hele andere beleving op zich gaande is.

Glow 2019

Van 9 tot 16 novemberstaat Eindhoven weer volledig in de schijnwerpers. Dit is alweer de 14e editie en het thema van dit jaar is Living Colors.Glow is voor iedereen gratis te bezoeken en heeft de medewerking van 35 lichtkunstenaars in binnen- en buitenland. Glow werkt niet alleen samen met internationale lichtkunstenaars, maar is ook vastbesloten ruimte te maken voor nieuw aanstormend talent. Bij ThePrince zijn wij een groot fan van dit prachtige spektakel!

A La Carte

Restaurant ThePrince biedt een uitgebreide menukaart met verschillende soepen, voorgerechten,  hoofdgerechten en nagerechten. Als u meer een liefhebber bent van kleine gerechtjes met een variërende smaak, maak dan gebruik van onze onbeperkte tapas kaart. Last van een lactose- of glutenintolerantie? Dan hebben wij voor u een speciaal samengesteld menu van heerlijke gerechten datgeen enkel spoor van lactose of gluten bevat.

Reserveer voor een onvergetelijke avond!

Nu u dit allemaal weet is het enige wat u te doen staat een plekje reserveren. U kunt dit online doen of door contact met ons op te nemen. We zien u graag snel bij restaurant ThePrince!