Geniet van kleine gerechten met ons tapasmenu

Wilt u genieten van verschillende smaken wanneer u een hapje gaat eten? Bij restaurant The Prince kunt u uit diverse kleine gerechten kiezen met ons overheerlijke tapasmenu. Voor een avondje tapas eten bent u bij ons van harte welkom.

Proef van alles met onze kleine gerechten

Het voordeel van ons tapasmenu is dat je de hele avond diverse gerechten kunt proeven. Het menu bestaat uit allerlei smaakvolle voor- en hoofdgerechten, maar dan in een kleinere portie dan gebruikelijk. Hierdoor kun je onbeperkt proeven en combineren, in plaats van een enkel gerecht te bestellen. Zo kun je bij The Prince nieuwe gerechten ontdekken!

Ruim assortiment

Op onze tapasmenu vindt u talloze gerechten waar u uit kunt kiezen. Het assortiment is een combinatie van normale gerechten, zoals een kalfsbiefstuk en typische tapas, zoals onze pincho serranoham. Voor iedereen is er dan ook wel wat lekkers te vinden op de kaart. Bent u vegetarisch of heeft u last van een gluten of lactose allergie? Dan heeft u dankzij onze speciale aangepaste kaarten net zoveel keus als ieder ander.

Keuzemenu a la Carte

Natuurlijk kunt u bij ons ook a la Carte bestellen en profiteren van een voordelig keuzemenu. Er zijn verschillende varianten waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen uit een 3- of 4-gangen menu. Hierbij heeft u ook nog de mogelijkheid om een voorgerecht of soep te kiezen om mee te beginnen, waarna u de keuze heeft uit een aantal hoofd- en nagerechten. Proef bijvoorbeeld onze Black Angus steak of de pasta met seafood. Kom voor een smaakvolle ervaring dan ook langs bij ons in Eindhoven!

Reserveer uw plekje nu

Wilt u een avond lekker uit eten en eens wat anders dan de gebruikelijke kost proberen? Dan bent u bij The Prince aan het juiste adres. Kies onbezorgd uit onze gevarieerde tapaskaart en geniet. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook alvast een tafeltje reserveren om zeker te zijn van een plekje.Tapasmenu