The Prince

Blog

Afhaal- en bezorgingsservice bij The Prince

De coronacrisis treft ons allemaal en uit eten is voorlopig nog niet bij. Daarom komt The Prince naar u toe. Met een speciale afhaal- en bezorgingsservice kunt u  toch van onze heerlijke gerechten proeven. Benieuwd naar hoe u bij ons kunt bestellen? Lees dan snel verder.

The Prince bij u thuis

Ook als u thuis moet blijven willen we u graag nog laten genieten van de lekkerste gerechten die onze chef te bieden heeft. Daarom kunt u nu eten bestellen bij The Prince. U kunt er voor kiezen om het te komen ophalen of bij u thuis te laten bezorgen. Haal de smaakvolle gerechten van The Prince naar u thuis en genieten samen met uw gezin van tapas, een borrelschaal of het wisselende drie gangen menu. Bekijk hier het complete takeaway menu.

Tapas menuAfhaal- en bezorgingsservice The Prince

Een van de opties van onze vernieuwde afhaal- en bezorgingsservice is het diverse tapasmenu. Voor € 21,50 per persoon krijgt u diverse toppers van onze tapaskaart. Zo kun u genieten van Italiaanse ham met meloen of visrolletjes met een vulling van schaaldieren. Bij de keuze voor het tapasmenu krijgt u ook altijd rozemarijn aardappeltjes en een groene salade. Op de kaart vindt u ook diverse vegetarische, glutenvrije en lactosevrije gerechten, zodat iedereen er van kan genieten.

3 gangen keuzemenu

Een andere mogelijkheid is het wisselende 3-gangen keuzemenu. U krijgt zelf altijd de keuze uit twee voor-, hoofd- en nagerechten. Stel samen uw diner samen en proef van de diverse topgerechten. Dit menu wisselt regelmatig waardoor er altijd iets nieuws te bestellen valt. U heeft hierbij ook nog de mogelijkheid om tegen een meerprijs van € 5,- een extra 4e of zelfs 5e gang te bestellen.

Borrelschalen

Ook te vinden op ons takeaway menu zijn de tapasschalen, die uitstekend zijn voor een heerlijke borrel in de tuin. U kunt kiezen uit een tapasschaal met vijf of met zeven koude gerechtjes. De schalen bestaan onder meer uit een caprese, een wrap met gerookte zalm, Spaanse worst en gehaktballetjes. Hierbij kunt u ook brood met aioli en tapenade bestellen. Zo kunt u in uw eigen thuis toch nog gezellig borrelen met lekkere hapjes.

Bestel The Prince @ Home

Wilt u ook thuis genieten van lekkere tapasgerechten of een heerlijk 3-gangen keuzemenu? Bestel dan The Prince @ Home en komt het bij ons afhalen of laat het bij u thuis bezorgen. Bestellen kunt u gelijk hier doen.  Dan kunt u ondanks de crisis toch genieten van topkwaliteit smaakcombinaties uit ons restaurant. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Reserveer uw tafel

Contact

Wilhelminaplein 9
5611 HE, Eindhoven

+31 40 236 69 55
info@theprince.nl

Volg Ons

Image

Openingstijden

Van maandag t/m woensdag zijn wij gesloten.
Op donderdag t/m zondag is onze keuken geopend vanaf 17:00 tot 22:00 uur..

U kunt gratis parkeren achter het restaurant
X

Right Click

No right click